Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POZVAO STUDENTICU

"Show" portugalskog predsjednika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poziv za pamćenje dobila je jedna studentica. Predsjednik Portugala Marcelo Rebelo de Sousa ju je, naime, osobno pozvao u Lisabon i dao joj mail adresu na koju se može javiti kad stigne.

Studente portugalskog jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu danas je posjetio predsjednik Portugala Marcelo Rebelo de Sousa koji je u dvodnevnom posjetu Hrvatskoj. De Sousa je punih sat vremena odgovarao na pitanja studenata i oduševio ih.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo

Poziv za pamćenje dobila je jedna studentica. Predsjednik Portugala ju je, naime, osobno pozvao u Lisabon i dao joj mail adresu na koju se može javiti kad stigne.

"Ovo ljeto ću provesti dva mjeseca u Lisabonu. Imate li kakav savjet za mene što da radim tamo, osim turističkih obilazaka?", upitala je studentica Martina portugalskog predsjednika. "Prvi je savjet da me dođete posjetiti. I nešto pojesti sa mnom", odgovorio je De Sousa.

Martina nam je kasnije rekla kako je dobila mail na koji se može javiti kada dođe u Lisabon, da dogovori susret s predsjednikom. Upitan hoće li se javiti, kroz smijeh odgovara: "Naravno da hoću!"

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene