Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ShiftMeetup

ISKORISTITE PRILIKU Druženje s KJ Singhom u Splitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
KJ Singh danas je direktor tvrtke Techstars, globalnog ekosustava koji poduzetnicima omogućuje donošenje novih tehnologija na tržište.

Ususret ovogodišnjem, četvrtom izdanju Shift Conference koja se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu održava 11. i 12. lipnja, organizatori najavljuju i Shift Meetup koji će 25. svibnja u prostorijama Microsoft Innovation Center Split na FESB-u ugostiti KJ Singha.

Pročitajte i ovo Uvredljivi grafit u Splitu Gotovo svakodnevica FOTO Osvanuli novi uvredljivi grafiti u Splitu: "Naguzio te Puljak... radite samo za svoj interes" Državno odvjetništvo u Splitu Uvjetne kazne Šokantna presuda za spolno uznemiravanje djece: Uložili žalbu nakon pisanja medija

Tko je KJ Singh?

Svoju profesionalnu karijeru Singh je započeo u JP Morgan banci, nakon čega je radio kao investicijski bankar u Redwood Capital grupi. KJ Singh danas je direktor tvrtke Techstars, globalnog ekosustava koji poduzetnicima omogućuje donošenje novih tehnologija na tržište te potpomaže izgradnju njihovog poslovanja. KJ kao aktualni direktor pretražuje i nadzire stotine startupova te kroz programe svoje tvrtke savjetuje kompanije oko izgradnje proizvoda, tržišta, fundraisinga i ostalih strateških pitanja.

Što je točno Techstars?

Techstars je prema nekim renomiranim stručnim portalima broj 1 akcelerator na svijetu! Vrijednost njihovih dosadašnjih investicija je premašila milijardu dolara. O njihovim uspješnim ulaganjima najbolje svjedoči to da su im velike globalne korporacije poput primjerice Disneya, Nikea i Forda povjerili vođenje svojih investicijih fondova. Od hrvatskih startup tvrtki za sada su uložili u splitski startup Codeanywhere, koji je u samo godinu dana nakon te investicije udvostručio broj zaposlenika! Nadamo se da je ovo tek prva od splitskih startup tvrtki u koju su uložili i da će ih biti još mnogo u budućnosti.

Malo više o predavanju...

U sklopu Shift Meetupa Singh će održati kratko predavanje o trenutačnom stanju tržišta kapitala, objasniti zašto su javna tržišta kapitala bitna za ulagače, zašto VC fondovi traže tako visoke povrate te kako alocirati vlastite novce nakon zarade. Uz to, prisutni će moći čuti i sve što ih zanima o poznatom startup akceleratoru Techstars i iskustvu prolaska kroz njega.

10.00 – 10.30 Pozdravni govori gradonačelnika, župana i drugih sponzora Shift konferencije
10.30 – 11.00 Predavanje: Iskustva u Techstarsu – Vedran Jukić, co-founder Codeanywhere
11.00 - 11.45 Predavanje: How to Get Your Business Funded – KJ Singh, director of Techstars
11.45 – 12.00 Q&A

Networking uz kavu i kolače

Nakon predavanja uslijedit će prigodno druženje u neformalnom tonu uz kavu i kolače. Službeni hashtag je #ShiftMeetup!

Dolazak KJ Singha u Hrvatsku organizirali su Zagrebački Inkubator Poduzetništva i U.S. Embassy Zagreb. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite shiftsplit.com/meetup.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene