Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polagani oporavak

Sestre blizanke iz Češke dobro se oporavljaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije 14-godišnje sestre blizanke iz Češke koje se nakon teške prometne nesreće češkog autobusa u subotu na autocesti A1 kod Sv. Roka liječe u Kliničkom bolničkom centru Zagreb (Rebro), dobro se oporavljaju i do daljnjega će ostati u toj zagrebačkoj bolnici, doznaje se danas od liječnika.

Dežurni liječnik u Jedinici intenzivnog liječenja KBC Zagreb rekao je da će jedna od djevojčica do daljnjega ostati na jedinici intenzivnog liječenja. Istaknuo je da je djevojčica nešto bolje i nije u neposrednoj životnoj opasnosti. Ta je djevojčica u nesreći zadobila teške tjelesne ozljede više organskih sustava - kostiju, glave, abdomena i prsnoga koša.

Pročitajte i ovo Cyberbullying je sve prisutniji Pokrovitelj A1 Hrvatska Nasilje na internetu kroz oči djeteta: "Govorili su mi da sam dlakava kao King Kong i da smrdim kao kanalizacija" Slika nije dostupna Ministri posjetili ozlijeđene Veljko Ostojić: Molimo turiste da putuju odmorni i češće se odmaraju

>> Identificirano šest od ukupno osam poginulih čeških turista

Njena sestra je dobrog općeg stanja, pri svijesti je, komunicira i dobro se oporavlja. U nesreći je zadobila komplicirani prijelom potkoljenice.

>> Evo kako je krenula akcija spašavanja čeških putnika!

Sestre blizanke posjećuju njihovi roditelji te ministar zdravlja Rajko Ostojić, rekao je dežurni liječnik. (Hina)

 

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene