Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šesti dan potrage

Sestra djevojke nestale u Orljavi: 'Sumnjam da je uopće pala u vodu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni šesti dan potrage nema novosti o nestaloj Aldini Porić.

Šesti je dan potrage za 18-godišnjom Aldinom Porić koja je prošle srijede s brane na požeškoj obilaznici pala u rijeku Orljavu.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu? Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Na mjesto potrage stigla i Aldinina sestra Jasmina. 'Ne vjerujem da je Aldina u vodi. Živjela je godinama u Poreču i odlična je plivačica. Sumnjam da je uopće i pala u vodu', rekla je za 034portal.

S Aldininim mladićem koji je također pao u rijeku nisu u kontaktu. Niti se on javio njima niti oni njemu. Kažu kako se svašta priča te da ni oni samo ne znaju u što vjerovati.

Potraga u Požegi: Za danas je gotovo, a u ponedjeljak stižu specijalci iz Osijeka

Jasmina je sigurna kako Aldina nije sama skočila u rijeku jer je imala puno planova. 'Sve to izgleda kao nekakav scenarij. Priča se sad svašta i svatko ima svoj film u glavi. Bilo ovako ili onako, naći će ju. Ona je imala tolike planove u životu. Trebala je za par mjeseci doći raditi kod mene u Poreč, posao joj je bio sređen. Prošla je i bolest, kosa joj je bila opala što ju je mučilo i sad da si to napravi radi jednog dečka!? Nema šanse. Taj si je dan naručila haljinu u trgovini, dogovarala s prijateljicama kavu. Mi se nadamo najboljem', rekla je Jasmina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene