Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo arheološko otkriće

Senzacija u Dubrovniku: Otkrivena crkva iz 14. stoljeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedno senzacionalno otkriće u Hrvatskoj! Iznad Dubrovnika pronađena je crkva svete Orsule iz 14. stoljeća.

Tijekom radova na uređenju ljetne pozornice, otkrivena je crkva svete Orsule iz 14 stoljeća! I to nije sve, uz crkvu je otrkivena i cesta, koja je sve do Napoleonove okupacije Dubrovačke republike bila jedini kopneni put prema Dubrovniku.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

>> Novo arheološko otkriće: Pronađeni ostaci dviju osoba iz 9. stoljeća

'Jahao ili hodao ovim starim karavanskim putem, starim drumom, dolazio iz smjera Župe, i ne bi vidio zidine sve do trenutka kada se ne bi poravnao s crkvicom svete Orsule, koja se nalazi s naše desne strane, i u tom trenutku otvorila bi mu se zidine grada Dubrovnika', kaže Andro Vidak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene