Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije precizno napisan'

Seljaci: Zakon o poljoprivrednom zemljištu šteti obiteljskim gospodarstvima, a koristi velikim tvrtkama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi udruge poljoprivrednika 'Brazda' iz Đakova upozorili su da novi zakon o poljoprivrednom zemljištu šteti obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, a koristi velikim tvrtkama.

Članovi udruge poljoprivrednika 'Brazda' upozoravaju da novi zakon o poljoprivrednim zemljištima nije precizno napisan, što ostavlja prostora zlouporabi. Protive se i tome da sve odluke o državnom poljoprivrednom zemljištu u cijeloj Hrvatskoj donosi jedna komisija u Zagrebu.

>>
Seljaci još nisu dobili novac

'Posebno brine u ovom novom zakonu, a ni starim zakonom nije bilo riješeno, to je da onaj tko ima poreznog duga bez ikakvih ograda može ići na natječaj, a onaj koji je uredan platiša poreza, njemu to čak ne donosi ni jedan jedini bod prednosti', kazaoje Josip Tomičić, vlasnik poljoprivrednog obrta.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik i suradnici Reakcije na Schmidtovu odluku Predstava za javnost ili razlog za brigu? Parlament Republike Srpske usvojio nacrt zakona koji bi im davao znatno veće slobode Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene