Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izglasavanje zakona

Šeks: Vladajući će u Saboru imati solidan broj ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Hrvatskog sabora i HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je kako će vladajuća većina prilikom sutrašnjeg glasovanja u Saboru imati solidan broj ruku za izglasavanje zakona te da se na popodnevnom sastanku u Banskim dvorima razgovaralo o stranačkim stvarima.

Nakon današnje sjednice Vlade u Banskim je dvorima održan sastanak vrha HDZ-a koji je trajao gotovo dva sata, a Šeks je novinarima ispred zgrade Vlade kazao da se nije razgovaralo o daljnjem radu Sabora nakon što su stranke Kukuriku koalicije danas odlučile da ne sudjeluju u radu parlamenta.

Upitan boji li se da vladajuća većina sutra u Saboru prilikom glasovanja neće imati dovoljan broj ruku, Šeks je odgovorio: 'Ne, mislim da ćemo imati solidan broj ruku'. Ovo je bio stranački razgovor, razgovor predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor s koordinatorima izbornih jedinica, kazao je.

'Čisto stranačke stvari', dodao je Šeks preciziravši da se razgovaralo o stvarima koje se odnose na pretkampanju u svakoj izbornoj jedinici. Sastanku s predsjednicom Vlade Kosor nazočili su i predsjednik Sabora Luka Bebić, potpredsjednik Sabora Ivan Jarnjak, ministri u Vladi Tomislav Karamarko, Martina Dalić, Đuro Popijač, Božidar Kalmeta, Branko Bačić, Davor Božinović, te HDZ-ovi saborski zastupnici Ivan Šuker i Andrija Hebrang.  (Hina)
 

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor Mimo plaće Saborski zastupnici u tri mjeseca potrošili 247.000 eura: Na jedno je otišlo najviše novca Sabornica - 1 Krenula je kampanja Ovo je jedini političar koji već sada zna da ima mjesto u Saboru

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene