Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijedlog rebalansa će utvrditi u subotu

Šeks najavljuje rebalans već u utorak ili srijedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski bi sabor rebalans državnog proračuna mogao donijeti već u utorak ili srijedu, najavio je večeras potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks.

Zaključujući današnje zasjedanje, Šeks je kazao da će prijedlog rebalansa Vlada utvrditi u subotu, da će se radna tijela o njemu moći očitovati u ponedjeljak ujutro, a da će ga Sabor raspraviti istoga dana. O amandmanima bi se, pak, raspravljalo i glasovalo već u srijedu, ili čak u utorak, ako na to pristanu svi klubovi. Sabor bi tako rebalans donio u ustavnom roku, do 15. srpnja, a zastupnicima bi to bila i posljednja točka prije ljetne stanke.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor sa 77 glasova Sabor izglasao rebalans proračuna, vladajuće podržao i Hrelja: "Ja sam ubrzivač procesa" Hrvatski sabor Četverosatno izjašnjavanje Vlada odbila sve amandmane o rebalansu proračuna oporbenih zastupnika i klubova, dolazi i do promjene u zastupničkim redovima

>> Kosor na razgovoru s Rohatinskim

Do srijede bi se odradile i preostale točke dnevnog reda tekuće sjednice, a za sutra je predviđena rasprava o izmjenama Zakona o PDV-u, Zakona o igrama na sreću, o poštanskim uslugama i o elektroničkim medijima. Zastupnici bi sutra trebali i glasovati o točkama koje su raspravili ovog tjedna.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene