Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne smije nastupati zbog svirke HDSSB?

Šeks: Kićo za HDZ ne pjeva zbog biznisa, a ne politike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi estradno-politički skandal. Krunoslav Kićo Slabinac optužuje HDZ da mu otkazuje gaže nakon što je pjevao za Glavašev HDSSB.

Navodno se to dogodilo nakon Šeksove turneje Slavonijom. Kićo je, naime, za nekoliko dana trebao nastupiti na Danima slavonskih šuma u Našicama. No, unatoč tomu što je njegovo ime otisnuto na plakatima manifestacije, Kićo ondje neće pjevati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Javnim glasovanjem Branimir Glavaš izabran za predsjednika HDSSB-a Slika nije dostupna Novi rat unutar stranke Vulin podnio ostavku na mjesto predsjednika HDSSB-a: "Iza napada na vrh stranke stoji Glavaš"

'HDZ mi brani koncerte. Skida me s koncerata. Što su onda SDP-ovci trebali napraviti kad sam pjevao za isti taj HDZ', pita se Kićo Slabinac.

Kićine optužbe odbacuje potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks. 'Da li će pjevati Kićo Slabinac ili Šima Jovanovac. Ja bi čak volio da pjevaju. Ja njih volim slušati, volim kada pjevaju, volim njihove pjesme. Druga je stvar što oni pjevaju za nekoga drugoga. To nije stvar politike, to je stvar biznisa', rekao je Šeks.

'Žao mi Šeksovog šofera, gazda pije, šofer ne smije'

Kićo priznaje da je znao i zasoliti pokoji bećarac na predizbornom skupu 'Baš mi žao Šeksovog šofera, gazda pije, šofer ne smije', bio je jedan od stihova. Šeks kaže da se ne ljuti jer je to dio politike, dio estrade.

Sukob Kiće i i HDZ-a organizatori našičke manifestacije okreću u svoju korist.' Ova situacija nam je i neke pozitivne stvari donijela. Ovakvu medijsku pozornost ne bi mogli platiti sa skromnim proračunom koji je ove godine katastrofalno skroman', rekao je Srećko Perković iz Turističke zajednice Našica.

Barem na estradi stvari bi trebale biti jasne - loliko para toliko i muzike. Po mogućnosti, bez politike.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene