Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malo se ispravio

Milinović: Kosor snosi dio odgovornosti za poraz HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Šeks danas je prije sjednice Predsjedništva HDZ-a poručio kako će Jadranka Kosor biti predložena za predsjednicu stranke.

Referirajući se na posljednje trzavice s Ivanom Jarnjakom Vladimir Šeks je prije sjednice Predsjedništva HDZ-a, koja je počela u 12 sati, poručio da će on biti jedan od prvih koji će predložiti Jadranku Kosor za predsjednicu stranke.

Pročitajte i ovo Vesna Pusić (Foto: Dnevnik.hr) Pregovori o sastavljanju Vlade Pusić: Nalazimo se u velikoj opasnosti; Kolakušić podnosi ostavku, poznato tko će ga zamijeniti u Saboru Slika nije dostupna Tvrdi, nema puča Šeks: Protukandidate Kosor je strah suda članstva HDZ-a

Šeks je na pitanje novinara je li Jadranka Kosor jedina kandidatkinja za predsjednicu HDZ-a odgovorio kako treba dobro čitati novine. Nije htio komentirati izjave stranačkih kolega po medijima oko događaja u HDZ-u.

>> Jarnjak: Ne osjećam se otpisan, HDZ je moja stranka

Potpredsjednik HDZ-a Darko Milinović novinarima je izjavio kako nije rekao da je Jadranka Kosor kriva, nego da samo snosi dio odgovornosti kao čelna osoba stranke za izborni poraz HDZ-a.

Mislim da je to sasvim jasno, kazao je, te dodao kako će se i dalje boriti za demokratizaciju stranke i demokratske unutarstranačke izbore. Milinović je istaknuo kako je svakim danom u tome sve uvjereniji te dodao kako još u ovom trenutku razmišlja o svojoj kandidaturi za predsjednika stranke.

Petar Čobanković i Božidar Kalmeta kratko su rekli kako podržavaju predsjednicu stranke.

Podsjetimo, danas je prije sjednice Predsjedništva u prostorije HDZ-a došao i odvjetnik Vladimir Gredelj koji je HDZ-u otkazao suradnju. Gredelj još ovaj mjesec odrađuje otkazni rok, a kratko je poručio da samo 'štiti interese stranke'. (I.I./ A.E./ Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene