Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednoglasno prihvaćena

Afera Facebook se nastavlja: Šefica povjerenstva podnijela ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostavku Ksenije Dumičić Fakultetsko vijeće jednoglasno je prihvatilo. Podsjetimo, ona je potpisala odluku o stegovnim mjerama protiv studentica koje su se na Facebooku obrušile na rad referade.

Predsjednica Stegovnog povjerenstva zagrebačkog Ekonomskog fakulteta, Ksenija Dumičić, podnijela je neopozivu ostavku.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

U utorak je, naime, održana sjednica Fakultetskog vijeća EFZG-a koju je Dumičić iskoristila za podnošenje neopozive ostavke, što je Vijeće jednoglasno prihvatilo. Informaciju je za portal srednja.hr potvrdila Ivana Obad, suradnica za odnose s javnošću EFZG-a.

Afera Facebook: Studenticama Ekonomije ukida se kazna, kreće kontrola rada referade!

Podsjetimo, upravo je Dumičić potpisala odluku o stegovnim mjerama protiv tri studentice zagrebačke 'Ekonomije' koje su na Facebooku kritizirale rad studentske referade.

Dekan Lajoš Žager odbacio je kazne Stegovnog povjerenstva koje je tijekom stegovnog postupka prekršilo Pravilnik o stegovnoj odgovornosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene