Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bogata nagrada

Šef Peveca nudi 100.000 kuna za informacije o napadačima na Krešimira Bubala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jurica Lovrinčević raspisao je nagradu za informacije o napadačima i nalogodavcu napada na Krešimira Bubala.

Predsjednik uprave Peveca Jurica Lovrinčević osobno je raspisao nagradu u visini od 100.000 kuna za informacije koje će  pomoći u otkrivanju počinitelja i nalogodavca napada na Krešimira Bubala krajem prosinca prošle godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Branio se šutnjom Zdravko Pevec optužen za krivotvorenje isprava, tužiteljstvo traži zatvorsku kaznu Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevexa PROMJENE U TVRTKI Pevec postaje Pevex i nastavlja rad bez prepoznatljivog simbola - stiliziranog pijetla

„Točno je da sam donio ovakvu odluku. Uz suglasnost MUP-a i Krešimira Bubala, sa 100.000,00 kuna vlastitih sredstava nagradit ću osobu koja policiji da obavijesti radi otkrivanja počinitelja napada na Krešimira Bubala. Naime, i kao predsjedniku Uprave Peveca d.d. koje je Krešimir Bubalo član i kao njegovom prijatelju jako mi je stalo da se otkriju napadači, osobito nalogodavac ovog nemilog događaja. Na ovaj način želim pomoći policiji, kojoj se ujedno ovom prigodom zahvaljujem na svim radnjama koje poduzima kako bi otkrila počinitelje ovog kaznenog djela. Stoga molim sve one koji imaju određenih saznanja o napadu da obavijeste policiju.“ rekao je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Podsjetimo, Krešimir Bubalo, bivši HDSSB-ov gradonačelnik Osijeka i direktor razvoja i strategija u Pevecu pretučen je 28.12.2016. u zagrebačkom Novom Jelkovcu ispred svoje zgrade.

Prema neslužbenim podacima Bubalo je izbjegao teške ozljede jer je jednom od napadača uspio oteti šipku, dok je glavu zaštitio torbom. Napadači su ga, kako se doznaje, dočekali ispred njegove zgrade u Sesvetama. Bili su maskirani i nosili su kape šilterice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene