Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili spot

RASPJEVANI REDOVNICI 'Samo kissy, kissy! Smješak nabacite i sve će biti dobro'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmero mladih redovnika iz različitih redovničkih zajednica spojila je ljubav prema glazbi. A oni su to odlučili pretočiti u spot.

Pravi primjer humanosti predstavlja sedmero raspjevanih redovnika! Svoje su talente udružili u glazbeni sastav, a ovih dana za svoju prvu pjesmu snimaju - pravi pravcati spot!

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na pressici čelnika SDP-a Peđe Grbina - 15 Pjesma kultnog benda Čije je to stihove Milanović citirao tijekom šokantne objave: "Rijeke pravde dolaze, izlit će se u proljeće" Slika nije dostupna Hit u Srbiji VIDEO Samo za Noleta - 'Harmoniko moja ti zasviraj jače'

Pred kameru su stali kao prave glazbene zvijezde. Sedmero mladih redovnika iz različitih redovničkih zajednica spojila je ljubav prema glazbi. A oni su to odlučili pretočiti u spot.

Raspjevana redovnica pobijedila u televizijskom natjecanju

'To što je kamera tu, moram priznati, ne predstavlja nam problem. Kako nam je rekla naša voditeljica: „Samo kissy, kissy!" Smješak bacite i to će biti sve dobro', kazao je fra Ante Kazoti, član redovničkog sastava „Laus".

'Nekada se malo i pokačimo, ali, Bože moj, to je kao i familija. Tako da je to doista jedno ispunjenje', ispričao je fra Mate Bašić.

Spot snimaju u klaustru starog samostana na Krapnju, otoku kojemu je posvećena ova dalmatinska duhovna balada.

'Sad bi rekla da smo mi Zagorci jako prilagodljivi i imamo sluha, pa nam brzo uđe i taj „ča" i „škoja" i „škaf" i sve to', rekla je redovnica Dijana Lončarek.

Članovi „Lausa" sudjeluju i u velikom redovničkom band aid-u, a pjevali su i Papi u Sarajevu. Vrijedni su i ozbiljni, ali se znaju i dobro zabavljati. Nakon dalmatinske pisme, iduća na redu je, kažu, kajkavska popevka. Kako zvuče, pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene