Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani napali SDP-ovce

"Svi ste vi lopine! Svi gledate kako bi nam stavili ruku u džep"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani su SDP-ovim zastupnicima Arsenu Bauku, Peđi Grbinu i Bojanu Glavaševiću, koji su ih pozvali da im mogu poručiti što god žele, pa i izvrijeđati ih, postavljali pitanja u centru Zagreba. Uvreda je bilo, ali građane je zanimalo i rješavanje njihovih problema.

Susret SDP-ovaca i građana protekao je uglavnom u razgovoru o mirovinama, razdjelnicima, ovršnom zakonu, a manje u vrijeđanju, iako je i za to bilo raspoloženih, poput jednog postarijeg gospodina.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Peđa Grbin Posljednji dan kampanje Peđa Grbin predstavio politiku koalicije: "HDZ je do tipfelera prepisao naš program za umirovljenike"

"Svi ste vi po redu lopine - SDP, HDZ - svi nosite jedan frak, svi bi nas po džepu, uzeli ste nam sto kuna, vaša željezna Milanka Opačić. Ma treba vas sve gazit. Svi farbate! Imate 17.000 plaću, plus toga imate za odvojeni život, jedno dijete, dvoje, pa samo sebi beneficije osiguravate", poručio je SDP-ovom trojcu revoltirani stariji gospon.

Građane je zanimalo što SDP-ovci misle o ovršnom zakonu i ugrađivanju razdjelnika što je strpljivo objašnjavao Peđa Grbin.

"Činjenica je da potrošači nisu bili u dovoljnoj mjeri upoznati s time što će značiti ugrađivanje razdjelnika, odnosno dobre i loše strane. Ja nisam stručnjak i teško mi je objasniti cjelokupnu problematiku", pojašnjavao je Grbin.

Vesna Balenović, poznata hrvatska zviždačica, također se našla kod Kožarićevog sunca. Okomila se na SDP-ove zastupnike

"Pa ovdje je više novinara nego građana koji bi vam postavljali pitanje. Građani su prestrašeni, građanima je svega dosta! To pokazuje koliko vas preziru. Kako vama gospodine Grbin, kao pravniku, kao čovjeku koji je perspektivan, kako vam nije neugodno, da gledate i da se ne javite u Saboru i da pitate zašto se progoni zviždače?", kazala je Balenović koja se usput obrušila i na predsjednicu RH.

"Izbore je dobila na zviždačima, a onda ih je potjerala!" kazala je.

Javio se i jedan kreativan gospodin: "Mogu dati oglas? Dajem sto eura onome tko smisli uvredu koja njih može uvrijediti!"

Reakcija na incident na Braču

Bojan Glavašević oglasio se jučer na Twitteru i najavio kako će danas od 15 do 15:30 sati Arsen Bauk, Peđa Grbin i on biti kod Kožarićeve skulpture Sunca u Bogovićevoj ulici u Zagrebu te će im građani moći poručiti štogod žele, pa i izvrijeđati ih.

"U ponedjeljak od 15 do 15:30 sati, kolege Arsen, Peđa i ja stajat ćemo kod Kožarićevog Sunca u Bogovićevoj. Građani nam u prolazu mogu reći što god žele, bit ćemo zahvalni na iskrenosti. Nećemo se uvrijediti!", napisao je Glavašević i poručio da zbog iskrenosti nitko neće završiti u zatvoru.

Reakcija je to ove trojice SDP-ovaca na subotnji incident za trajektu za Brač, kada je skupina mladića vrijeđala hrvatsku sportašicu i državnu tajnicu za sport Janicu Kostelić, odnosno na odluku Prekršajnog suda u Splitu koji je već u nedjelju popodne osudio na petodnevnu zatvorsku kaznu sedmoricu od 12 privedenih mladića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene