Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komunikacijski mag održao predavanje

SDP-ovci će koristiti Campbelove trikove u narednim izborima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetski poznati komunikacijski stručnjak i spin doktor Alastair Campbell dio svojeg golemog znanja prenio je danas na brojne hrvatske političare, glasnogovornike, biznismene i druge zainteresirane.

Kristalna dvorana hotela Westin bila je puna onih koji su htjeli upiti barem dio iskustva i znanja svjetskog komunikacijskog stručnjaka Alastaira Campbella. Svoje mjestu u publici pronašli su opozicijski i političari vladajuće stranke te vodeći hrvatski komunikacijski stručnjaci.

Pročitajte i ovo Svjetski dan romskog jezika - 5 Romski jezik O jeziku i identitetu: Priča koja je krenula iz Hrvatske - znate li što je romani ćib? Slika nije dostupna Kristalna dvorana Westina Alastair Campbell danas u Zagrebu otkriva svoje tajne!

Campbell je iskustvo stjecao u gorućoj stolici jedne od najvećih svjetskih velesila te donio izbornu pobjedu Tonyju Blairu u trenutku kada mu je popularnost uvelike opala.

Željka Antunović iz SDP-a rekla je kako su ovakvi događaji itekako dobri za Hrvatsku te kako će SDP dio onoga što su danas naučili sigurno koristiti u budućoj kampanji. Krešimir Macan, jedan od vodećih PR stručnjaka, rekao je kako se ono što je danas Alastair Campbell na vrlo zanimljiv način prezentirao, u Hrvatskoj koristi već neko vrijeme.

SDP-ovac Davor Bernardić oduševljen je Alastairom Campbellom i njegovim nastupom i također smatra kako je naučio korisnih stvari za narednu kampanju. 'Moramo znati što želimo napraviti i imati vjeru da je to dobro za zemlju i Zagreb te naći način kako uvjeriti naše građane da je to najbolje za zemlju', pojasnio je Bernardić.

>> Alastair Campbell danas u Zagrebu otkriva svoje tajne!

Stručnjakinja za političku komunikaciju Marijana Grbeša kaže kako je Campbell čovjek koji je neupitno obilježio suvremenu komunikaciju i postavio njezine standarde. Na pitanje zbog čega dvorana nije vrvjela političarima nego im je bilo desetak, Marijana Grbeša tvrdi da je to simptomatično. 'Možda misle da imaju više znanja od samog Campbella. Nažalost, osim u njihovoj svijesti, to se na izborima ne pokazuje', rekla je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene