Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađaju se i kad jedu

SDP-ovac Jovanović napao HDZ-ovca Mancea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Burni dan u Saboru obilježen žestokom svađom HDZ-ovaca imat će jednako buran završetak. HDZ-ovac Mance optužio je SDP-ovca Jovanovića za verbalni napad.

Taman kad smo pomislili da je svađa HDZ-ovaca najžešća i dosad u sabornici neviđena stvar među zastupnicima - dogodilo se novo iznenađenje. Zastupnici su otišli korak dalje i, svađe prebacili i u saborski restoran. HDZ-ovac Anton Mance optužio je SDP-ova Željka Jovanovića za verbalni napad. Tvrdi kako mu je Jovanović dok su bili u restoranu s mrkim pogledom počeo dovikivati 'Lažove stari, kako možeš tako lagati' te još niz drugih uvreda. Mance je našoj novinarki ekskluzivno ispričao i kako se u jednom trenutku uplašio da će ga Jovanović i fizički napasti, ali se to ipak nije dogodilo.

Dodao je kako mu nije bilo nimalo ugodno te da se sabrao tek nakon 15-ak minuta.

Bilo je toliko žestoko da su se kuharice, doznajemo, u strahu sakrile. Informaciju o obračunu potvrdio nam je HNS-ovac Miljenko Dorić. U telefonskom razgovoru nam je rekao kako su, kada je on došao na večeru u saborski restoran, obojica sjedili 'svaki za svojim stolom, dovikivali se i svađali, ali fizički obračun nije se dogodio'. Dorić kaže kako ih čak nije niti pitao što je izazvalo povišene tonove i svađu.

No, HDZ-ovac Mance tvrdi da je glavni 'krivac' za ulazak odnosa zastupnika u novu fazu - svađanje i dok jedu - je SDP-ovac Željko Jovanović. U telefonskom razgovoru Jovanović je rekao kako prve informacije o fizičkom obračunu nisu točne, i kako nema nikakvih komentara na sve oko toga. Anton Mance večer je nastavio u jednom od zagrebačkih kafića. Našoj je novinarki pojasnio kako misli da je Jovanovića razljutio sadržaj rasprave o sukobu interesa, te njegove ocjene kako 'Jovanović svima drži prodike' a i samom bi mu se moglo štošta prigovoriti oko sukoba interesa.

Mance je, kako nam je rekao, nakon obračuna otišao požaliti se predsjedniku Kluba zastupnika HDZ-a Andriji Hebrangu. On mu je spremno savjetovao neka tuži Jovanovića jer sigurno ima dosta elemenata za to.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene