Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bivšoj Vladi

SDP: Naši savjetnici su volontirali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko angažirao je pet posebnih savjetnika od kojih trojica primaju plaću 8 tisuća kuna. Dvojica volontiraju.

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko, kako smo jučer izvijestili, angažirao je pet posebnih savjetnika od kojih trojica primaju plaću 8 tisuća kuna. Dvojica volontiraju. Damir Jugo zadužen je za društvene djelatnosti, a Ivan Baketa za nacionalnu sigurnost.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu Slika nije dostupna Ima ih pet Otkrivamo tko su posebni savjetnici Tomislava Karamarka

Premijer ima jednog savjetnika za vanjsku politiku Stjepu Bartulicu, a Božo Petrov za sada ni jednoga.

'Mi smo u bivšoj Vladi sve savjetnike uzimali iz sustava iz drugih ministarstava aktom o posudbi. Mi smo uzimali najbolje od najboljih. Što se tiče posebnih savjetnika to su uvijek bile osobe koje su volontirale radile za nula kuna. Je li to na tragu ušteda – nije, to je na tragu jačanja važnosti prvog potpredsjednika', rekao je Tomislav Saucha, predsjednik ureda bivšeg premijer.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene