Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema ne nedostaje

SDP na sjednici Predsjedništva rješava unutarstranačke probleme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tema za razgovor na sjednici Predsjedništva SDP-a neće nedostajati s obzirom da je ovo prvo predsjedništvo od unutarstranačkih izbora.

Na tim je izborima, Zlatko Komadina, ostao u predsjedništvu stranke iako je svega nekoliko tjedana prije njih podnio ostavku na ministarsko mjesto.

Pročitajte i ovo Srbijanska oporba drži plakate s natpisima Odbili prisegnuti Konstituiran novi saziv Skupštine Srbije: Oporba napustila sjednicu, Hrvati ostali bez zastupnika Ilustracija Sjednica Vlade Plenković: "Predlažemo Ivana Turudića za novog glavnog državnog odvjetnika"

Upravo bi sam Zlatko Komadina mogao biti jedna od tema predsjedništva jer je prošloga tjedna izjavio kako mu podmeću slinavci oko premijera Milanovića koji su pustili priču kako ima ambicije postati šefom sabora i to dok je Boris Šprem na liječenju.

>> Glavni odbor SDP-a: Leko predsjednik, Dragovan glavni tajnik

Svakako će jedna od tema vrha SDP-a biti i nepravomoćna presuda prvom potpredsjedniku vlade. Iako je premijer i predsjednik SDP-a stao uz Radimira Čačića čak i naglasio kako neće dozvoliti da ga se 'zakuca u zemlju', a orijentir za Vladu bit će pravomoćna presuda.

No, još prosli tjedan bilo je jasno da ne dijele svi ministri premijerov stav.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene