Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nije službeno

Bernardić opet mijenja glasnogovornika: Dojučerašnji GONG-ovac dolazi na mjesto Đurđice Klancir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornica i šefica službe za odnose s javnosću SDP-a Đurđica Klancir od 1. svibnja više neće obavljati tu dužnost.

Đurđicu Klancir, iako još nije službeno potvrđeno, na tom će mjestu zamijeniti Dragan Zelić, koji je u SDP nedavno došao iz GONG-a.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Tonino Picula SDP-ova eurouzdanica Picula ne skriva nezadovoljstvo: ''SDP se previše izložio i preuzeo sav rizik Milanovićevih političkih ambicija''

U telefonskom razgovoru za DNEVNIK.hr Đurđica Klancir nije željela službeno potvrditi svoj odlazak, no neslužbeno doznajemo kako je još početkom mjeseca dala otkaz jer je pronašla novi, bolji posao.

Dragan Zelić također nije želio službeno potvrditi svoje imenovanje na mjesto glasnogovornika SDP-a. "Kad bude službeno, onda ćemo to objaviti", rekao je Zelić, inače diplomirani politolog, u telefonskom razgovoru za DNEVNIK.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene