Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aluzija na bandića

SDP: Ispričavamo se Zagrepčanima zbog loših odluka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP se ispričao građanima Zagreba zbog 'loših odluka' koje je stranka donosila.

'U ime Kluba SDP-a ispričavam se građanima Zagreba za sve pogrešne odluke donijete u prethodnom razdoblju, koje su gradu nanijele štetu. Vjerujem da je razlog loših odluka bio i u tome što gradski zastupnici nisu dobivali dobro dobre i potpune podatke, da su bili obmanuti i da su na temelju nepotpune informiranosti donijeli loše odluke', rekla je Mirela Holy na sjednici Gradske skupštine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bandić: Izjava o šonjama i frajerima izvučena je iz konteksta Slika nije dostupna Kosor od Bandića traži da se ispriča zbog izjave o šonjama i frajerima

Holy nije precizirala od čije su strane zastupnici bili obmanuti, no očito je mislila na prošli saziv, kad su sve odluke donošene po željama gradonačelnika Milana Bandića.

Podsjetimo, Bandić je tužbom Ustavnom sudu pokušao osporiti proširenje članova Holdinga u Gradskoj skupštini, u kojoj većinu ima SDP. Ipak, Ustavni sud oduzeo mu je Zagrebački holding utvrdivši da ‘gradonačelnici nemaju ovlast imenovanja članova i predstavnika u skupštinama, odnosno upravnim vijećima trgovačkih društava’.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene