446265
446265
446265
446265
446265

Pogledajte rat između HDZ-a i SDP-a na društvenim mrežama

  • , 11.08.2016., 14:40
  • Autor:
  • komentara

Kako se zahuktavaju predizborne aktivnosti, tako su sve 'bolnija' i međusobna podbadanja SDP-a i HDZ-a na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Podbadanja SDP-a i HDZ-a na Twitteru (Screenshot)
Podbadanja SDP-a i HDZ-a na Twitteru (Screenshot)

Predizborna kampanja vodi se i na Twitteru i Facebooku gdje se bruse političke oštrice. SDP-ovci su tako na Twitteru provocirali HDZ mogu li i dalje očekivati da Andrej Plenković neće odustati od sučeljavanja sa Zoranom Milanovićem.

SDP: Imamo li dogovor/sporazum? U petak koristimo službeno #debata. Ako treba ovjeriti kod javnog bilježnika javite.


HDZ odgovara: Može debata za vašeg šampiona. Ili ćete mu otvoriti profil?

Kada je SDP predstavio obrazovni program, splitski HDZ-ovac Petar Škorić napisao im je da su licemjerni na što su u SDP-u 'tvitnuli' - a gdje je vaš program? Rusija, IFO...

I onda je krenulo:


SDP im nije ostao dužan.

Nakon toga 'poklopio' ih je ne SDP nego korisnik Lažni branitelj koji je objavio fotografiju Franje Tuđmana iz mladih dana s partizanskom kapom.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se