Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bila na dnevnom redu

SDP i dalje ništa o Holy

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj saborske zastupnice SDP-a i bivše ministrice Mirele Holy, koja je javno optužila prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića i za fizički nasrtaj, nije se našao na dnevnom redu saborskog kluba zastupnika vladajuće stranke.

SDP-ovci, pa i sama Holy, tvrde da se nije raspravljalo o njezinim postupcima. U stranci kažu da njezini javni istupi neće biti tema ni na predsjedništvu stranke.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

'Jučer ste dobili priopćenje tako da mislim da je sve rečeno', ponovila je Holy. 'Što se tiče naše kolegice i zastupnice Holy stranka je vrlo jasno rekla svoj stav koji ste dobili jučer upućen svim medijima. Prema tome, od jučer do danas se apsolutno ništa nije promijenilo', dodao je Igor Dragovan, predsjednik kluba zastupnika SDP-a.

'Mislim da će saborska zastupnica gospođa Holy dati veliki doprinos kvalitetnom radu kluba zastupnika SDP-a do kraja ovog mandata', rekao je ministar obrazovanja Željko Jovanović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene