Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez drame

SDP bira predsjednika, Milanović nema protukandidata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo će Milanoviću biti treći unutarstranački izbori na kojima se natječe za funkciju predsjednika.

Otprilike 38.000 članova SDP-a na ukupno 529 biračkih mjesta danas bira svog predsjednika. Budući da je aktualni predsjednik Zoran Milanović jedini kandidat, ishod izbora je jasan.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević slučajno?!?! Bivši Milanovićev ministar i prvi na SDP-ovoj listi pio kavu s USKOK-ovim optuženikom, HDZ se oglasio ironičnom porukom Tihomir Cipek, politički analitičar "Prava politička diverzija" Analitičar za Dnevnik Nove TV: "Milanović ide na taj sukob i to se čak kosi s načelima SDP-a. A Plenkovićeva taktika je poput thai chija"

Ovo će Milanoviću biti treći unutarstranački izbori na kojima se natječe za funkciju predsjednika.

Izbori će trajati od 9 do 18 sati. Očekuje se da će izlaznost biti 60-ak posto. Predsjednika stranke bira se tako da svaki član SDP-a ima pravo glasa. Fizički će izbore provoditi otprilike 3000 ljudi. Postojat će birački odbori, radit će se zapisnici na svakom biračkom mjestu te slati u središnjicu u Zagreb. Neslužbeni rezultati izbora trebali bi se znati oko 20 sati.

SDP-ovci će moći glasati za predsjednika stranke i izvan svog mjesta prebivališta. Bitno je samo da se utvrdi na biračkom mjestu da su članovi stranke. Milanović će glasati na biračkom mjestu na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene