Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otputujte i vi

Saznajte tko su dobitnici ulaznica za 'Put oko svijeta u pola sata'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer smo vas pitali zašto je vama važno putovati.

Multidimenzionalna izložba 'Put oko svijeta u pola sata' održava se još danas i sutra, a agencija Proglas odlučila je pokloniti nekoliko ulaznica našim vjernim čitateljima. Tražili smo vas da nam napišete zašto je vama važno putovati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zašto vam je važno putovati? Dijelimo ulaznice za izložbu 'Put oko svijeta u pola sata'! Slika nije dostupna Intervju s Davorom Rostuharom 'Put oko svijeta u pola sata': Putovanje kakvo nikada niste doživjeli

Najkreativnije odgovore poslali su nam Franjo Tikvić, Augustin Čorić i Željka Vranešić i tako osvojili svaki po dvije ulaznice za ovu multisenzornu izložbu. Ulaznice vas čekaju na ulazu na izložbu u Klaićevoj 1. Karte se podižu na ime i prezime.

>> 'Put oko svijeta u pola sata': Putovanje kakvo nikada niste doživjeli

Inače, izložbu možete pogledati još danas i sutra u prostorijama V. gimnazije u Zagrebu na adresi Klaićeva 1.Tamo će se sutra u 20 sati održati izvlačenje dobitnika vrlo vrijednih putovanja. Sve što trebate napraviti je donijeti svoje fotografije s putovanja, na njih napisati svoje podatke i zalijepiti i h na 'Globus doživljaja'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene