Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti im blokada računa

Sastalo se Predsjedništvo SDP-a: "Preživjeli smo i gore. I ovo ćemo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-u istječe rok da podmiri dug od gotovo 10 milijuna kuna za Bandićevu kampanju iz 2009. godine. U 14 sati sastalo se Predsjedništvo stranke.

SDP-u istječe rok da podmiri dug od gotovo 10 milijuna kuna za kampanju Milana Bandića iz 2009. U suprotnom im prijeti ovrha.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Peđa Grbin, predsjednik SDP-a Zbijanje redova Ima li još šokova ovog petka? SDP se okupio na sjednici Predsjedništva

Komentar je stigao i od samog Bandića, koji je bivše kolege cinično, na tragu kampanje Davora Bernardića pitao: "Gdje su pare?"

SDP-u, podsjetimo, prijeti blokada računa, zbog odluke Visokog trgovačkog suda. Dužni su taj iznos platiti Slobodanu Ljubičiću, koji je dug podmirio prema marketinškim agencijama i sada ga potražuje od SDP-a.

"Mojim kolegama bivšim stranačkim koje sam stvarao želim puno uspjeha. Ponekad nadmaše učitelja, ponekad ne. A što im se događa, to vi znate bolje od mene. A ja bih samo postavio pitanje - gdje su pare? Evo, to bi pitao - gdje su pare?" rekao je Milan Bandić.

U 14 sati sastalo se i predsjedništvo SDP-a, koje raspravlja o modelu - kako izbjeći blokadu računa.

Posljednjih dana trajali su intenzivni pregovori sa Slobodanom Ljubičićem. Na stolu je bilo više opcija, a jedna je od njih i otplata na rate. Predsjednik stranke Davor Bernardić uvjeravao je da će se pronaći način i izbjeći blokada.

Na pitanje što očekuje, Romana Jerković odgovorila je da su preživjeli i gore, pa će i ovo.

Boris Lalovac je, odgovarajući na pitanje je li za nagodbu, rekao da će prvo vidjeti što kaže Predsjedništvo.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene