Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprošteno 31.300 kuna

Sandra Švaljek otpisala dug HDZ-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je za najam gradskog prostora dugovao 7600 kuna galvnice i čak 31.300 kuna kamata!

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek potpisala je otpis duga HDZ-u u iznosu od 31.300 kuna. Riječ je o dugu zagrebačkog HDZ-a za kamate jer nije platio najam golemog gradskog prostora u središtu Zagreba, pišu 24 sata.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Stranka, naime, već dva desetljeća koristi golem poslovni prostor od 727 četvornih metara u samom središtu grada. Vlasnik prostora je Grad Zagreb, a mjesečno HDZ za njegov najam treba platiti oko 5500 kuna.

U obrazloženju oprosta duga koji je potpisala Sandra Švaljek stoji da je HDZ za glavnicu dugovao nešto više od 7600 kuna.

Švaljek: Znali smo da se provode daljnje istrage

'Stranka se usuglasila sa stanjem duga. Podnijeli su zahtjev za otpisom kamata. Kako je glavnica podmirena, stekli su se uvjeti za otpis zakonskih zateznih kamata', navodi se u obrazloženju otpisa.

Odluka o otpisu kamata donijeta je na kraju prošlog mjeseca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene