Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njihova fotografija

Sandra uz Bandića: Objavila posebnu poruku na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atletičarka Sandra Perković na Twitteru i Facebooku objavila je podršku uhićenom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Glavna tema u državi je uhićenje gradonačelnika Zagreba Milana Bandića. Podrška mu je došla iz više redova, a među njima je sportašica Sandra Perković.

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Plenković i Zelenski Podrška Ukrajini Plenković: "Ukrajinci se bore za sigurnost cijele Europe, njihov slom povećao bi ruske apetite"

Na Twitteru u Facebooku objavila je poruku podrške Bandiću, riječima: 'On je čovjek jedne apsolutne nadnaravne energije, čovjek koji cijeli dan živi ovaj grad.'

Uz post je objavila i fotografiju sebe i gradonačelnika kojeg se sumnjiči da je počinio više koruptivnih kaznenih djela na štetu grada.

AKCIJA U GRADSKOM POGLAVARSTVU: Policija u društvu Bandića pretražuje njegov ured

VIDEO Što je to iznerviralo Milana Bandića?

FOTO Pogledajte što je Bandić radio prije uhićenja...

Podsjetimo, podršku je Bandiću dao i Pavle Kalinić, pročelnik gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i jedan od najbližih suradnika uhićenog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je izjavio kako ga, zbog 'pritiska' policije u zadnje vrijeme, to uhićenje nije iznenadilo, a očekuje da će oko toga još biti žestoke borbe.

Kalinić: 'Ja sam tu jer je Milan Bandić bio i ostao moj prijatelj'

'Koji je pritisak bio u zadnje vrijeme, naročito iz MUP-a, s obzirom da su šleperima odvlačili papire i tražili i dlaku u jajetu, nije me iznenadilo ovo što se dogodilo. Ne očekujem da će to biti cakum-pakum gotovo, bit će tu još žestoke borbe i odvjetničkih timova s jedne i druge strane', rekao je Kalinić sinoć za Dnevnik Nove TV.

Podsjetimo, Bandića je policija uhitila po nalogu Uskoka, a sumnjiči ga se za korupciju, zloporabu ovlasti i trgovanje utjecajem.

Ministarstvo unutarnjih poslova je na svojim internetskim stranicama objavilo da je više osoba uhićeno nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja nezakonitosti u Gradu Zagrebu i Zagrebačkom holdingu. Osim Bandića, uhićeni su i predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić te vlasnik CIOS-a Petar Pripuz zbog sumnje u više koruptivnih kaznenih djela na štetu grada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene