Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeftina preprodaje struje

Sanadera čeka još jedna optužnica?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader uskoro bi mogao biti optužen u još jednom predmetu. Uskok je proširio istragu protiv bivšeg premijera zbog jeftine preprodaje struje koju je HEP isporučio šibenskom TLM-u i mostarskom Aluminiju.

Sanader će u petak biti ispitan u Uskoku koji će nakon toga odlučivati o podizanju optužnice. Sanadera se sumnjiči da je Ivana Mravka, bivšeg šefa HEP-a, poticao na sklapanje štetnog Ugovora za HEP.

Pročitajte i ovo Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Sanaderovi odvjetnici kažu da je Sanader napravio ono što su radili i njegovi prethodnici, jer je povoljnija cijena bila politička i socijalna odluka kako bi se spasila ta dva važna gospodarska subjekta.

'Istraga je pri samom kraju. Kakva će biti pozicija osobe protiv koje je istraga proširena ne znam. Čekamo dovršetak istrage i buduću optužnicu', rekao je odvjetnik Ivana Mravka, Branko Šerić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene