Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sanader o Laptalu: Učinit ćemo sve da pravda pobijedi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učinit ćemo sve da pravda pobijedi, izjavio je danas premijer Ivo Sanader na novinarsku zamolbu da komentira izjave kapetana Kriste Laptala u medijima da se hrvatska diplomacija nije dovoljno angažirala kako bi mu pomogla prije i tijekom sudskog procesa u Grčkoj, gdje je osuđen na 14 godina zatvora pod optužbom za krijumčarenje droge.

''To je jedan vrlo tužan slučaj i mi ćemo, poštujući trodiobu vlasti i činjenicu da se (Laptalo) nalazi u drugoj zemlji, učiniti sve da pravda pobijedi. To je ono što mogu poručiti kapetanu Laptalu i njegovoj obitelji", izjavio je premijer u zagrebačkom hotelu "Sheraton", tijekom svečanog ispraćaja hrvatskih športaša na Olimpijske igre u Pekingu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

Istaknuo je kako je Hrvatska i do sada u slučaju kapetana Laptala "činila dosta", napominjući da je osobno poslao pismo grčkom premijeru.

"U tom smislu, ne mogu komentirati pojedine izjave ovih dana, ali sigurno će Hrvatska, sukladno demokratskoj praksi i standardima koji postoje u svakoj demokratskoj zemlji, učiniti sve da pravda pobijedi", kazao je Sanader.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene