Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poziv Bandiću

Sanader uz pomoć Bandića 'otjerao' čistače sa svoje kavice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svako malo podsjećamo se na činjenicu koliko je bivši premijer Ivo Sanader bio moćan, dok je vodio državu. Jedan takav primjer stiže i iz Zagreba, gdje je Sanader uspio napraviti rošadu u rasporedu odvoza smeća u centru grada.

Razlog promjene termina odvoza smeća? Jednu njegovu kavicu na Cvjetnom trgu 'omeo' je kamion Čistoće, koji mu je prošao neposredno iza leđa. 'Sanader je u to vrijeme, kada se to dogodilo, volio popiti kavicu u kafićima na Cvjetnom. Dok je jednom tako uživao na terasi jednog luksuznog kafića u Petrićevoj, svega 25 centimetara iza njegovih leđa prošao je kamion Ćistoće', rekao je za Zagrebancije.com direktor Čistoće Marko Melčić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Horvatinčić dobio Cvjetni trg! Slika nije dostupna Bandić o Cvjetnom: Siguran sam da radim u interesu grada

Sanadera je to toliko naljutilo, da je odmah urgirao kod Bandića da se raspored odvoza smeća promijeni, kako bi on mirno mogao ispijati kavicu u kafiću. 'Uznemireni i ljutiti premijer je nazvao na mobitel Milana Bandića jer kako je to kamion mogao proći iza njegovih leđa. Bandić je potom zvao mene. Nakon tzv. konzultacija morao sam odrediti da se odvoz smeća na Cvjetnom vrši noću nakon zatvaranja kafića', dodao je Melčić. Zanimljivo je kako su i vlasnici kafića na Cvjetnom trgu, zbog iste stvari zvali gradske vlasti da promijene termin odvoza smeća, jer su smatrali da zbog toga imaju manje prometa u kafićima. Njihove zahtjeve nitko nije čuo, no Sanaderu se takvo što nije moglo dogoditi.

Melčić ipak tvrdi kako će se vratiti dnevni odvoz smeća, jer se stanari bune na vreće pune smeća, koje vlasnici kafića ujutro odlažu ispred Oktogona, a koje se, zbog Sanaderovog uplitanja, odvoze tek noću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene