Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanader obišao poslovne prostore

Suić: Moramo Sanaderu naći rješenje kako plaćati režije i živjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanader je prvog dana na slobodi obišao svoje poslovne prostore na Trešnjevci.

Jučer oko 12 sati Ivo Sanader je prvi put izašao iz kuće nakon izlaska iz Remetinca. Po bivšeg premijera je došao odvjetnik Goran Suić te su se odvezli njegovim automobilom, kako smo naknadno doznali, do Sanaderovog poslovnog prostora  tvrtki Alia savjetovanje i Perbujac u Šarengradskoj 1 na zagrebačkoj Trešnjevci.

Pročitajte i ovo Jadranka Sloković (Foto: Dnevnik.hr) Jadranka Sloković Odvjetnica nije znala da je Sanader u bolnici: ''Bio je na visokim temperaturama u ćeliji okrenutoj prema suncu'' Slika nije dostupna Zbog jeftine struje Diokiju Ponovno potvrđena optužnica protiv Sanadera i Ježića: "Sanader na ovom sudu ne može dobiti nijednu odluku u svoju korist"

Sanaderov odvjetnik Goran Suić oko 20.15 sati ponovno je posjetio Sanadera u njegovu domu u Kozarčevoj. Upitan kako je prošao obilazak prostora u Šarengradskoj, Suić je tek kratko rekao: 'Nemojte me to sad pitati. Zasad nemam komentara'.

Nešto razgovorljiviji, vjerojatno nakon konzultacija s klijentom, Suić je potvrdio da su on i Sanader ranijeposjetili urede u Šarengradskoj i da su popili kavu.

'Moramo smisliti strategiju što dalje i kako će dalje Sanader živjeti. U Šarendgradsku smo išli vidjeti što je s tim prostorom i na koji način riještiti račune i poslove s bankom. Također, njemu su sada svi računi blokirani i mora naći rješenje kako plaćati režije i dalje živjeti', rekao je Suić nakon izlaska iz kuće u Kozarčevoj oko 21.20 sati.

Prije nego se Sanader vratio u vilu, dostavljač je donio vegetarijanski ručak. Prethodno je poštar donio brzojav, ali nitko od Sanaderovih nije izašao iz kuće u Kozarčevoj pa je samo ostavio obavijest.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene