Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamijenio ćelije

Sanader premješten na ženski odjel zatvora zbog poteškoća s WC-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader prije tjedan dana premješten je novu ćeliju, na ženski odjel u remetinačkom zatvoru.

Pročitajte i ovo Liječnici KBC-a Sestre milosrdnice spasili nogu Martine Dir (Foto: Dnevnik.hr) nakon teške nesreće Zahvat koji ne postoji u medicinskoj literaturi: Hrvatski liječnici spasili nogu medicinskoj sestri, ponovno je prohodala Slika nije dostupna Teške ozljede glave Što se dogodilo? Splićanin (27) koji je ranjen u pucnjavi prije 20-ak dana opet završio u bolnici, bori se za život

Uzrok preseljenja bivšeg premijera na drugi dio zatvora jest zdravstvene prirode, točnije, njegov problema s nogom kojeg 'vuče' još od salzburškog zatvora, potvrđeno nam je iz odvjetničkog tima koji brani Ivu Sanadera.

Ženski dio zatvora nije ništa luksuzniji niti komforniji od drugih, nego je zbog sanitarija trenutno puno pogodniji za bivšeg premijera. Naime, u muškim ćelijama zatvorenicima je na raspolaganju zahod čučavac, dok su u ženskim ćelijama normalne zahodske školjke.

Iz Sanaderovog odvjetničkog tima nisu željeli potvrditi da je njihov štićenik u novu ćeliju sa sobom poveo dosadašnjeg cimera, Tomislava Prlića osumnjičenog za pronevjeru 46 milijuna kuna. 'On ne može samo tako nekoga voditi sa sobom u drugu ćeliju, takvu bi odluku trebala donijeti uprava zatvora'. odgovor je Sanaderovog odvjetničkog tima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene