Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sanader: 'Ne ukidajte trajektnu liniju Dubrovnik-Mljet'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon najave Jadrolinije da će tijekom ljetnih mjeseci ukinuti stalnu trajektnu liniju između Dubrovnika i otoka Mljeta, predsjednik Vlade Ivo Sanader naložio je Upravnom vijeću Agencije za obalni linijski pomorski promet da povuče takvu odluku.

Premijer Sanader inzistira da se takva odluka trenutačno suspendira i da Jadrolinija nastavi prometovati tom linijom po dosadašnjem redu plovidbe.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Jadrolinija je brodar u državnom vlasništvu, njene su linije izuzetno značajne za razvoj turizma, posebice na otocima i nedopustivo je da se jednostranom odlukom onemogući normalno prometovanje domaćeg stanovništva i turista između Mljeta i kopna, ističe premijer.

Kako su objavili mediji, Jadrolinija u novom plovidbenom redu od 1. lipnja ne predviđa trajektnu liniju Dubrovnik - Sobra, zbog čega je 80 posto otočana potpisalo peticiju kojom traže da se linija ne ukida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene