Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši premijer

Sanader u Austriji u društvu savjetnika vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Sanader pojavljivanjem u austrijskom gradiću Albachu podigao je popriličnu medijsku prašinu. Novinare i pitanja je izbjegavao, no nije mogao sakriti svoju bahatost.

U svom prepoznatljivom stilu bivši premijer izbjegavao je odgovore. Pojavio se u društvu Franza Fischlera, koji je još uvijek posebni savjetnik hrvatske Vlade za poljoprivredu. Naime, Sanader ga je postavio, a Fischleru u međuvremenu nitko nije ukinuo mandat. I premijerka i predsjednik bez komentara su na jučerašnje Sanaderovo pojavljivanje i izjavu 'Psi laju, karavana prolazi', vezanu za istragu oko Hypo banke.

Pročitajte i ovo Sebastian Kurz Proglašen krivim Novi problemi bivšeg austrijskog kancelara: Sebastian Kurz osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora Ilustracija Na suđenju Pet osoba umrlo nakon što je pojelo kajmak koji je u Austriji proizvodio Srbin: Otkriven niz propusta u mljekari

>> Sanader o Hypo banci: Psi laju, karavana prolazi

Iako je hrvatskom narodu ostao dužan odgovoriti na brojna pitanja, Sanader to već više od godinu dana ne čini. Komunicira putem priopćenja, ili poruke šalje iz daleka svijeta. No jedno je uvijek isto, stil i retorika. naime, kako je i sam bio rekao prilikom najavljivanja svojeg odlaska iz politike, nije on tu da se svađa s prisutnim novinarima. Oporbu je častio na raznorazne načine. 'To se kaže kad malo dijete ne zna hoće li piškiti, ili kakiti', govorio je Sanader u vrijeme dok je još bio hrvatski premijer.

Više minulih Sanaderovih osebujnih komentara pogledajte u video prilogu. Odgovori od bivšeg premijera još uvijek se čekaju, on pak, baš kao i za vrijeme obnašanja dužnosti, odgovore na njemu nezgodna pitanja, ne daje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene