Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stranačka prepucavanja

Salapić: U Osijeku i županiji mrtav je SDP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječki HDZ-ov saborski zastupnik Josip Salapić odbacio je prozivke osječkih SDP-ovaca da im kritike na račun Vlade izgledaju kao 'šutiranje nečega što je ionako mrtvo', uzvrativši kako je u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji politički mrtav upravo SDP.

'Slažemo se da ne treba udarati ono što je mrtvo, ali smatramo da je upravo SDP stranka koja je mrtva u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji', izjavio je Salapić novinarima u Saboru, reagirajući na današnju konferenciju za novinare osječkih SDP-ovaca Biljane Borzan, Domagoja Hajdukovića i Dragutina Bodakoša.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'U spekulacije ne ulazim' PETROVIĆ ODGOVORIO PETROVU 'Ovom hajkom ugroženi smo moja obitelj i ja' Slika nije dostupna Suđenje bivšem savjetniku MUP-a Merčep: Perković me nezakonito uhitio i pokušao ubiti

Napomenuo je da je na zadnjim izborima za osječka vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti SDP osvojio 'jedva 11 posto glasova', te da je ta stranka gubila na svim dosadašnjim izbornim ciklusima u gradu i županiji. 'Upravo je SDP stranka koja nije ništa napravila u Osijeku i županiji, a gospoda Borzan, Bodakoš i Hajduković kao pioniri Zorana Milanovića sazivaju konferencije u Osijeku i pričaju gluposti, trabunjaju neistine, preko leđa nedužnih građana koji nemaju od njih ništa pametno čuti', poručio je Salapić.

'Trč-trč konferencije za novinare'

Naglasio je da Vlada, za razliku od SDP-a, djeluje u nacionalnom interesu, da intenzivno radi na izlasku Hrvatske iz krize, ulasku u EU, te borbi protiv korupcije i kriminala.

"A te 'trč-trč' konferencije za novinare, da se probude oni koji su davno zaspali, ne vode ničemu osim običnom niskom politikantstvu u režiji Zorana Milanovića, gospođe Borzan, Bodakoša i još nekih političara koje uopće ne poznajemo da nešto rade u Osijeku i županiji", istaknuo je HDZ-ov zastupnik. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene