Obavijesti Video Pretražite Navigacija
15. veljače

SAD i Kina objavili koga šalju na inauguraciju Kolinde Grabar Kitarović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjedinjene Države i Kina objavili su odvojeno u srijedu da će na inauguraciju nove hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović doći zamjenica državnog tajnika za energetiku Elizabeth Sherwood-Randall kao i Miao Wei, posebni izaslanik kineskog predsjednika Xi Jinpinga.

Inauguraciju pratite uživo na Novoj TV i Dnevnik.hr u nedjelju od 11:30 - kroz događaj će nas iz posebnog studija na Markovom trgu voditi najiskusniji reporterski dvojac, Ivana Petrović i Mislav Bago. "Predsjednik Barack Obama danas je objavio tko će činiti predsjedničko izaslanstvo koje će sudjelovati na inauguraciji Grabar Kitarović 15. veljače", objavljeno je na web stranici Bijele kuće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mama Sarah U Keniji u dobi od 99 godina preminula baka Baracka Obame Slika nije dostupna GOTOVO 900 TISUĆA PRIMJERAKA "Obećana zemlja" bivšeg američkog predsjednika već prvi dan srušila rekorde prodaje i uvjerljivo potukla literarna djela prethodnika

Izaslanstvo će voditi zamjenica državnog tajnika za energetiku Elizabeth Sherwood-Randall, a u njemu će biti veleposlanik u Hrvatskoj Kenneth H. Merten, Hoyt B. Yee, zamjenik pomoćnika državnog tajnika za europska i euroazijska pitanja i Capricia Penavic Marshall, bivša šefica protokola.

Nikolić otkrio zašto neće nazočiti inauguraciji Grabar-Kitarović

"Miao Wei, posebni izaslanik kineskog predsjednika Xi Jinpinga sudjelovat će na ceremoniji inauguracije hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović", objavila je Xinhua.

Miao, ministar industrije i informacijske tehnologije, pozvan je na svečanost u Zagreb, rekla je glasnogovornica kineskog ministarstva vanjskih poslova Hua Chunying na redovitom susretu s novinarima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene