441856
441856
441856
441856
441856

Sjednica saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost otkazana zbog nedostatka kvoruma

  • , 30.06.2016., 10:50
  • Autor:
  • komentara

Neredi na tribinama hrvatskih huligana na Euru 2016. trebali su biti predmet sjednice nadležnog Odbora i u Saboru u četvrtak, no sjednica je zbog nedostatka kvoruma otkazana.

 
 
 
 
Neredi na tribini (Screenshot)
Neredi na tribini (Screenshot)

Iz Odbora je upućena kritika HDZ-u i HSLS-u zbog nedolaska i opstruiranja izbora članova Vijeća za građanski nadzor.

Sjednica saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost na čijem je dnevnom redu trebao biti dogovor vezan za imenovanje predsjednika i članova Vijeća za građanski nadzor sigurnosno-obavještajnih agencija te informacije Ministarstva unutarnjih poslova i Sigurnosno-obavještajne agencije vezano za navijačke nerede na EURU 2016., nije održana zbog nedolaska članova odbora iz redova HDZ-a i HSLS-a, odnosno nedostatka kvoruma. (B.V./Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se