Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak kluba zastupnika

HDZ PRIJE SJEDNICE SABORA 'Idem razgovarati s ljudima, pa što zaključe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nije u četvrtak ujutro, uoči konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora, otkrio koga će ta stranka predložiti za predsjednika parlamenta, odnosno hoće li ostati kod prijedoga da to bude HDZ-ov Željko Reiner.

'Ne dajem preporuke, idem razgovarati s ljudima, pa što zaključe', odgovorio je Karamarko upitan koga će na Klubu HDZ-a predložiti za predsjednika Sabora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KARAMARKO O POTEZIMA HDZ-A 'Imamo inicijativu za koju smatramo da je dobra' Slika nije dostupna O DOGAĐAJIMA U SABORU 'Možda su od prevelikog razmišljanja zaboravili reći koji je njihov stav'

Nije želio konkretizirati hoće li zastupnicima na Klubu biti ponuđena dva imena.

'Ne bih sada o tome, u svakom slučaju bit će lijep razgovor', rekao je predsjednik HDZ-a.

U SJENI POLITIČKIH NEPOZNANICA Pred nama najneizvjesnija saborska sjednica

Novi saziv Hrvatskog sabora sastaje se u četvrtak na konstituirajućoj sjednici, a hoće li se i konstituirati ovisi o tome hoće li biti izabran predsjednik Sabora, što je vrlo neizvjesno s obzirom na to da niti jedna politička opcija nema parlamentranu većinu.

S namjerom da osigura konstituiranje, Most nezavisnih lista, treća snaga u Saboru, u srijedu je u SDP-u, a potom i u HDZ-u, po neslužbenim informacijama, ponudio da kao predsjednika podrže njihova Roberta Podolnjaka.

Neslužbeno se doznaje kako im je SDP odgovorio pozitivno, ali kako u HDZ-u nisu skloni takvoj ideji, no je li uistinu tako, znat će se nakon sjednice Kluba. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene