Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorila Međunarodni specijalizirani sajam

Kosor: Sa sobom sam dovela ministre da vam pokažem potporu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor otvorila je Međunarodni specijalizirani sajam na Zagrebačkom velesajmu.

Dobro raspoložena premijerka na svečanom otvaranju Međunarodnog specijaliziranog sajma izjavila je kako je ovo vrlo važan korak za hrvatsku ekonomiju. 'U jeku borbe za gospodarski oporavak itekako je važna turistička sezona ispred nas i što veći broj turista koji će posjetiti našu zemlju', rekla je premijerka.

Pročitajte i ovo Kobasica Domaća, s tartufima ili ljuta? Kombinacija je puno, ali ona je samo jedna: Mala istarska općina ugostit će sajam kobasica Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive

Dodala je kako je sigurna da će RH završiti pregovore s Europskom unijom do kraja lipnja što će biti vrlo bitno za turiste koji će dolaziti. Premijerka Kosor obišla je većinu štandova na sajmu, među kojima i one iz Bosne i Hercegovine, Srbije i cijele regije.

>> Kosor predstavila nove projekte koji će oživjeti gospodarstvo

S njom u pratnji bili su ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade Petar Čobanković, ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Đuro Popijač i ministar zdravstva i potpredsjednik Vlade Darko Milinović. Premijerka Kosor je rekla kako je sa sobom povela ministre da bi pokazala podršku koju daje ovoj manifestaciji.

Na Međunarodnom specijaliziranom sajam na Zagrebačkom velesajmu predstavilo se 525 izlagača iz 28 zemalja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene