Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako privući investitore...

Sa sastanka ministara u Vladi: 'Nije dobro, može biti bolje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva je sata trajao sastanak koji je u Vladi s kolegama organizirala Vesna Pusić s ciljem da se kako je jučer kazala, donesu radikalne mjere za privlačenje stranih investitora.

Sastanak je prošao tek uz zaključak kako treba iznova otvoriti temu privlačenja stranih investicija u Hrvatsku. Potpredsjednik Vlade Branko Grčić istaknuo je kako neće biti novih izmjena porezne politike.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest" Slika nije dostupna NEKAD POČASNA PREDSJEDNICA Pusić potvrdila: "Da, znala sam za Vrdoljakove pregovore s HDZ-om"

'Neke odluke se mogu donijeti u par tjedana', izjavila je ministrica Vesna Pusić.

Milanović o Bandićevoj tužbi: 'Ja živim od plaće, ne znam od čega živi on koji je tužio pola Zagreba'

'Ovdje se ne radi o ničem spektakularnom, već o našoj redovitoj aktivnosti, pokušaju da kroz taj rad budemo još efikasniji i brži', izjavio je Branko Grčić.

'Puno toga je napravljeno u zadnje dvije godine. Puno smo napravili no ne dovoljno. Nije dobro, može biti bolje', rekao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene