Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proizvod možete vratiti

Ministarstvo povuklo meso zbog salmonele: Ako ste ga kupili, nemojte ga jesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječ je o duboko smrznutom pačjem mesu dobavljača Szentes Hungerit Zrt, lot broja: 301100306, s rokom trajanja do 30. lipnja 2021. Utvrđeno je prisutstvo bakterije Salmonella typhimurium.

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u četvrtak da se opoziva i povlači duboko smrznuto pačje meso – batak i zabatak iz Mađarske koje je na hrvatsko tržište stavila tvrtka Metro Cash and Carry iz Zagreba.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nova Vlada Koje su savjete dobili novi ministri od iskusnijih kolega? "Moraju se okružiti ljudima koji puno znaju" Slika nije dostupna Je li se moglo više? Plenković tvrdi da je Vlada učinila sve što je mogla, ali evo samo nekoliko primjera da to nije točno: "Draga Vlado..."

Riječ je o proizvodu dobavljača Szentes Hungerit Zrt, lot broja: 301100306, s rokom trajanja do 30. lipnja 2021., koji stavlja na tržište Metro Cash and Carry d.o.o., Jankomir 25, Zagreb, zbog utvrđene bakterije Salmonella typhimurium.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća od 28. siječnja 2002. o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Detaljne informacije o opozivu proizvoda i kako se proizvod može vratiti, nalaze se na web-stranicama Metro: https://www.metro-cc.hr/press/opoziv-batak, dodaje se u obavijesti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene