Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobitak odlazi u Hrvatsku

S ovim je brojevima osvojio više od milijun kuna na Eurojackpotu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od milijun kuna iz Eurojackpota opet odlazi u Hrvatsku. Dobitak je osvojio igrač koji je Eurojackpot odigrao putem interneta.

Sinoć je jedan igrač iz Hrvatske pogodio 5+1 broj Eurojackpota što mu je donijelo 1.321.385,42 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija I to je moguće Netko u Bjelovaru nije pogodio niti jedan broj, ali listić mu je ipak donio popriličan iznos Ilustracija pogodio 11 brojeva Netko je bogatiji za 80.000 eura: Sretnik pogodio sve u igri Sve ili ništa

U 11. kolu Eurojackpota izvučeni su brojevi 3, 16, 25, 38, 45 te 7 i 8, a upravo je na njih igrala osoba iz Hrvatske koja je značajno podebljala svoj bankovni račun.

Sinoć nije pogođen Eurojackpot, ali zato su diljem Europe pogođeni dobici druge vrste, odnosno devet puta 5+1 broj. Među njima je i najveći dobitak ostvaren u Hrvatskoj u ovom kolu, a 1.321.385,42 kn osvojio je igrač koji je Eurojackpot odigrao putem interneta, inače, kako stoji na stranicama Hrvatske lutrije - najsretnijeg prodajnog mjesta.

Sljedeće izvlačenje za igru Eurojackpot je u petak, 24. ožujka, a glavni dobitak Eurojackpota iznosi očekivanih 363 milijuna kuna.

Čestitamo novom milijunašu!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene