Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prolazno zahlađenje

S novim tjednom vraća nam se ljeto, ali pred vikend opet kiša!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi tjedan počet ćemo suncem. Idućih nekoliko dana, dakle, o vremenu ne trebate previše razmišljati.

Tijekom noći i jutra u nedjelju, kopnene krajeve te većinom sjeverni Jadran zahvatio je veći oblačni sistem noseći kišu i pljuskove, dok je mjestimice bilo i jačeg grmljavinskog nevremena.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka

Na jugu je nedjelja uglavnom protekla uz samo povećanu naoblaku, a ostale su one prave ljetne temperature. U Šibeniku se tako tijekom noći sa subote na nedjelju temperatura uopće nije ni spustila ispod 25, dok s druge strane, u Zagrebu primjerice, nije porasla iznad 15.

Ipak, nema straha od lošeg vremena i već od ponedjeljka će posvuda ponovno biti barem nekoliko stupnjeva toplije. Novi tjedan počet ćemo suncem. Idućih nekoliko dana, dakle, o vremenu ne trebate previše razmišljati. Do petka će nas pratiti sunčano, a prema sredini tjedna bit će i vruće. Tek pred vikend ponovno nestabilnije, mjestimice uz kišu i pljuskove.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene