Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Dalju

Divljak strgnuo hrvatsku zastavu sa spomenika braniteljima, gazio je i pjevao uvredljive pjesme: Nije dugo trajalo

Spomen obilježje u Dalju
Spomen obilježje u Dalju Foto: Vlado Kos/Cropix
Muškarac je uhićen zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela Javno poticanje na nasilje i mržnju i Povreda ugleda RH.

Kod Spomen-obilježja branitelja i civila zatočenih u Dalju u četvrtak popodne 46-godišnjak je s jarbola otrgnuo zastavu Republike Hrvatske, bacio je na tlo i gazio, pritom vičući pogrdne riječi, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Screenshot Iz minute u minutu VIDEO Ispaljena raketa na još jedan brod u Crvenom moru, oglasila se Bijela kuća: "Ne zanima nas rat, ali ako bude potrebe - nećemo oklijevati"

Muškarac se nakon toga uputio u smjeru Postaje granične policije Dalj, usput iskazujući mržnju prema pripadnicima hrvatske nacionalnosti pjevajući neprimjerene pjesme.

Spomen obilježje u Dalju Spomen obilježje u Dalju (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Pročitajte i ovo Jemenska vojska Zavladao je strah Pojam dana na društvenim mrežama ledi krv u žilama: Je li SAD napadom na hutiste započeo treći svjetski rat?

Pročitajte i ovo Hutisti, jemenski pobunjenici (Foto: Arhiva/AFP) Novi sukob Tko su hutisti, zašto napadaju brodove u Crvenom moru i kakav im je status na Bliskom istoku: Sve o pobunjeničkoj skupini koja je zaratila s SAD-om

Počinitelj je uhićen zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela Javno poticanje na nasilje i mržnju i Povreda ugleda RH. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, javlja policija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene