Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne sviđaju joj se obilasci stanova

Ruža Tomašić protiv protuvladinih prosvjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica HSP-a Dr. Ante Starčevića Ruža Tomašić izjavila je da se njezina stranka protivi protuvladinim prosvjedima, posebice odlascima prosvjednika pred stanove političkih dužnosnika.

'Nisam za prijevremene izbore, ne zato što štitim HDZ, nego zato što je premijerka Jadranka Kosor rekla da će provoditi borbu protiv korupcije pa neka sada nastavi tu borbu i neka se krene i protiv 'onih drugih'', kazala je Tomašić, naglasivši kako se protukorupcijski program 'mora provoditi i protiv 'lijevih' i protiv 'desnih', jer lopov je lopov'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 115 godina od Starčevićeve smrti 150 godina HSP-a: 2000 pristaša obilježilo obljetnicu Slika nije dostupna Nova stranka Ruža Tomašić na čelu HSP-dr. Ante Starčević

>> Ruža Tomašić na čelu HSP-dr. Ante Starčević

Po njezinim riječima nije dovoljno da onaj 'tko je ukrao' provede u zatvoru nekoliko godina, nego je nužno provoditi mjere po načelu 'vrati (ukradeno) pa u zatvor'. Tomašić se usprotivila ustroju vlasti u BiH bez dvaju HDZ-a (HDZ BiH i HDZ 1990.). 'Ne kažem da su dva HDZ-a cvijeće, ali ako su izabrani s 90 posto glasova hrvatskih birača u BiH, onda sam tužna da u vlast u toj zemlji ulaze stranke koje su dobile 10 posto hrvatskih glasova u BiH jer one ne mogu zastupati Hrvate u BiH', istaknula je Tomašić. (Hina)




 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene