Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomozite joj

Ruža Tomašić poziva građane da...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruža Tomašić pokrenula je inicijativu kojom bi svi hrvatski građani imali priliku da izraze svoje mišljenje o temama uvrštenim na dnevni red Europskog parlamenta.

Predsjednica HSP AS i zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić prva je od hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu pokrenula inicijativu kojom svim hrvatskim građanima nudi priliku da izraze svoje mišljenje o temama uvrštenim na dnevni red Parlamenta, izvijestili su iz njezinog ureda.

Pročitajte i ovo Himzo Pomiješane reakcije Građani otkrili što misle o poskupljenju goriva: "Treba nekako namiriti plaće, to je normalno..." Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje prijavite policiji! HZZO upozorava na pokušaje prijevare građana, lopovi su sve domišljatiji

Ruža Tomašić: 'Je li ovo pokušaj eliminacije konkurencije preko EU institucija?'

'Prvi put jedan hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu traži vaše mišljenje o temi o kojoj će govoriti na narednoj plenarnoj sjednici! Od danas će to postati mojom praksom i pred svaku plenarnu sjednicu ponudit ću vam jednu ili nekoliko tema od posebnog značaja za Hrvatsku kako biste mi otvoreno rekli svoje mišljenje i pomogli mi kreirati stav najbolji za obranu interesa naše države', napisala je Tomašić na svojoj Facebook stranici.

Prva tema o kojoj je zatražila mišljenje je napredak Srbije prema članstvu u EU. 'U srijedu 15. siječnja govorit ću o napretku Srbije prema članstvu u EU u 2013. godini. S obzirom da se radi o važnoj temi za Hrvatsku, želim čuti glas naroda o izvješću koje pred zastupnike stavlja Komisija', objavila je Tomašić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene