Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima 50 križeva i igra loto

Ruža Tomašić: Pišem domoljubne pjesme, a suprug me osvojio - hrvatstvom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Buduća zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić u intervjuu za Gloriju ispričala je kakav nakit nosi, gdje kupuje odjeću, ali i što ju je privuklo na njenom suprugu.

Od 1. srpnja u Europskom parlamentu, među 12 hrvatskih zastupnika sjedit će i Ruža Tomašić koja je na proteklim euro izborima bila pravi hit te je na listi HDZ- HSP AS- BUZ odnijela čak 26,58% preferencijalnih glasova.

Pročitajte i ovo Tucker Carlson intervjuira Vladimira Putina oglasio se na mrežama Novinar koji je intervjuirao Putina otkrio detalje iza kamere: "Ima jednu naviku..." Vladimir Putin i Tucker Carlson - 1 razgovor s Tuckerom Carlsonom VIDEO Putin otkrio u kojem će slučaju napasti Poljsku, progovorio i o globalnom ratu: "Još nismo postigli ciljeve"

U intervjuu za Gloriju rekla je kako u Bruxellesu ne namjerava tražit velik stan jer joj 'ne treba stan da bi po njemu šetala'. Isto tako kaže kako će ostati vjerna svojoj frizerki na Korčuli, ali i hrvatskim dizajnerima pa će tako u Bruxellesu nositi odjeću izrađenu i kupljenu u Hrvatskoj.

Ova europarlamentarka u svojoj kutiji s nakitom ima pedesetak križeva, a najdraži joj je onaj na kojem je ispisan cijeli 'Očenaš'. Kad ga nosi, kaže Tomašić, osjeća se posebno zaštićeno.

>> VIDEO 'O Ruži Tomašić i dalje mislim sve najgore! Ona je elementarna nepogoda i društveno zlo!'

Supruga Vladu upoznala je na jednoj zabavi u Kanadi i kaže kako ju je osvojio - hrvatstvom. 'U Kanadu sam došla s 15 godina, a sa 16 sam se učlanila u Hrvatski oslobodilački pokret. Bilo je nekih ljudi tamo koji su išli u hrvatsku crkvu, ali nisu dolazili na zabave, nisu se družili s Hrvatima, zapravo im je bilo svejedno za Hrvatsku. S takvim se ljudima nisam družila tako da je meni imponiralo što Vlado doista nije bio Jugoslaven, nego pravi Hrvat, član Hrvatskog nacionalnog otpora', rekla je Tomašić.

Dodala je i kako su joj najdraži pjesnici Matoš, Kranjčević i SInković te kako i sama piše pjesme i to domoljubne, za svoju dušu, no možda ih jednog dana i objavi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene