Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na autocesti

Rumunj jurio preko 240 km/h pa pa dobio kaznu od 4.000 kn!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rumunj je upravljao osobnim automobilom marke BMW, brzinom od 246 km/h, što umanjeno za sigurnosnu razliku od 10 posto iznosi 221 km/h.

Na autocesti Zagreb-Lipovac, na južnoj kolničkoj traci, na području općine Nijemci, 42-godišnji državljanin Rumunjske upravljao je osobnim automobilom marke BMW, rumunjskih oznaka, brzinom od 246 km/h, što umanjeno za sigurnosnu razliku od 10 posto iznosi 221 km/h.

>> Turist na autocesti jurio 245 km/h, evo kako su ga naši plavci kaznili!

Budući je brzina kretanja vozila na cesti izvan naseljenog mjesta ograničena na 130 km/h, Rumunj je prekoračio brzinu kretanja za 91 km/h.Državljaninu Rumunjske naplaćena je novčana kazna od 4 000 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci. (Agencija: VLM)

Pročitajte i ovo Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi Dijete u vrtiću, ilustracija 10 novih vrtića Pripremite dokumentaciju na vrijeme: Počinju upisi za najtraženija mjesta u gradu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene