447886
447886
447886
447886
447886

KOJI PROBLEMI MUČE GRAĐANE? 'Jarak u Vašem dvorištu' od sutra u Dnevniku Nove TV

Andrija Jarak će zajedno sa ekipom snimatelja i ove godine obići cijelu Hrvatsku.

 
 
 
 
Andrija Jarak (FOTO: Dnevnik.hr)
Andrija Jarak (FOTO: Dnevnik.hr)

Nova TV je za parlamentarne izbore 2016. pripremila bogat televizijski izborni program kako bi glasačima dala što više informacija i kako bi što kvalitetnije mogli donijeti odluku za koga će glasati.
Izborni program donosi analize, istraživanja, gostovanja, sučeljavanje, reportaže sa terena. Nastavno na prošlogodišnji uspjeh, i rubrika ''Jarak u vašem dvorištu'' ponovno će biti dio izbornog programa Nove TV, a s emitiranjem počinje u petak, 26. kolovoza u sklopu izbornog bloka u Dnevniku Nove TV.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Andrija Jarak će zajedno sa ekipom snimatelja i ove godine obići cijelu Hrvatsku, od Babine Grede do Malog Stona na Pelješcu i popričati sa građanima o problemima kojih ih muče. Dnevnik Nove TV tako ponovno u svojem programu stavlja naglasak na građane Hrvatske. Upravo su oni najvažniji sudionici ovih izbora, koji će svoje stavove i mišljenja iznijeti 11. rujna. U reportažama koje će se prikazivati u izbornom bloku Dnevnika Nove TV gledatelji će imati priliku vidjeti sugovornike Andrije Jarka iz brojnih mjesta te ih upoznati kroz njihove svakodnevne živote, izazove i očekivanja koja imaju od političara koji će voditi državu.

„Obići ćemo cijelu Hrvatsku, brojna mala mjesta i sela, i pokušati od građana saznati što ih muči i da li se nešto promijenilo u proteklih godinu dana, jer naposljetku, najvažnije je što građani misle i žele, a premalo ih se sluša i čuje“, istaknuo je Andrija Jarak.

U prvoj reportaži koja se emitira u petak, 26.kolovoza, Andrija Jarak donosi priču iz Babine Grede i Jakšića, sela na brdašcu kraj Požege.

Ne propustite saznati mišljenja građana te čuti odgovore političara na postavljena pitanja svake večeri u Dnevniku Nove TV.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se