Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolje za buduće studente

Ulažete u obrazovanje? Ovo je odličan izbor!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
RRiF Visoka škola za financijski menadžment odličan je izbor ako želite najbolje obrazovanje iz područja financija, računovodstva i poreza.

RRiF Visoka škola za financijski menadžment vodeću je poziciju u Hrvatskoj stekla slijedeći misao kako uspjeti znači biti znalac u svojoj struci i održati korak s vremenom što se može postići samo ako ste na izvoru temeljito provjerenih i pravodobnih informacija.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Katarina Bilonić, Agencija za mobilnost i EU Vrijedno iskustvo Raste interes za studiranjem u inozemstvu, ali i Hrvatska je popularna destinacija među stranim studentima

Studijski programi RRiF Visoke škole temelje se na načelima Bolonjskog procesa, što je u skladu s odredbama Zakona o znanosti i visokom obrazovanju. RRiF sudjeluje u programu Erasmus+, novom programu Europske unije čiji je cilj povećati kvalitetu i važnost kvalifikacija i vještina.

Studentima je na raspolaganju i Odjel za međunarodnu suradnju čiji je cilje razvoj međunarodne suradnje s visokoškolskim ustanovama izvan Republike Hrvatske, poticanje mobilnosti studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja te razvoj međunarodne dimenzije RRiF Visoke škole.

'Naš je cilj prenijeti na vas konkretna stručna znanja koja će vam dati sigurnost pri pronalaženju posla ali i hrabrost da se možda sami okušate u poduzetničkim vodama – naravno, na području u kojemu ćete biti prepoznatljivi', poruka je dekanice dr. sc. Đurđice Jurić.

Temeljne vrijednosti RRiF Visoke škole koje vam jamče kvalitetu su:

• dugogodišnje iskustvo i ugled osnivača Visoke škole – RRiF plus d.o.o. na području savjetovanja iz područja računovodstva, financija i poreza;

• obrazovanje studenata u području koje im omogućava brzo zapošljavanje nakon završetka studija, kao i aktivno sudjelovanje RRiF VŠ u zapošljavanju studenata;

• individualni pristup nastavnog osoblja svakom pojedinom studentu;

• osigurana dostupnost nastavnika – savjetnika i nakon završetka studiranja;

• stručno i kompetentno nastavno osoblje koji djeluju u cilju prenošenja i promicanja znanja na području financijskog menadžmenta, financijskog računovodstva i izvješćivanja, poreznog izvješćivanja i dr.

• visok stupanj etičnosti u poslovanju RRiF Visoke škole.


RRif ima i Centar za savjetovanje i razvoj karijera čiji je cilj pružiti sadašnjim i bivšim studentima RRiF Visoke škole stručnu potporu u razvoju njihove profesionalne karijere. U okviru centra djeluje služba koja prikuplja životopise stručnih prvostupnika RRiF Visoke škole i ponude zainteresiranih poslodavaca.

Sjedište RRiF Visoke škole nalazi se u Zagrebu, u Martićevoj ulici, a sve potrebne kontakte možete pronaći na službenim stranicama RRiF Visoke škole za financijski menadžment.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene